OP SCHOOL, IN DE BUURT ATELIERS OP LOCATIE

6estÇa heeft is gespecialiseerd in het geven van cursussen techniek en science maar maken ook Ateliers op locatie. De lessen en Ateliers zijn  op basis van onderzoekend leren.

Voor de Ateliers op Loatie. Aanmelden voor de zomer Ateliers via Sterremakers.nl. 6estÇa is ook betrokken bij verschillenden projecten in Haarlem en Hillegom. Voor meer informatie zie Projecten. 

Voor scholen zijn er, van groep 1 tot 8, verschillende programma’s. Voor projecten binnenschool kunt u Aanmelden voor de cursussen op school in Haarlem via Hart Haarlem. In Amsterdam-Noord kan via Stichting Wijsneus.  De Ateliers en projecten voldoen aan het SLO raamleerplan. Het is mogenlijk om direct contact met ons op te nemen. Ga hiervoor naar het kopje  Contact i de munu balk en vul het formulier in of bel ons direct.

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR CREATIEF ONDERWIJS

6estça staat voor het bevorderen van creativiteit bij jongeren & volwassenen. 6estça  doet dit door opdrachten te geven waarbij we de creativiteit van de leerlingen prikkelen en uitdagen om oplossingsgericht te denken.