27-05-2021 Schoteroog

Totaal aantal plaatsen: 15 (15 plaatsen beschikbaar)
NOTEER IN JE KALENDER >

Datum en tijd:

mei 27, 2021 10:00 am - 1:00 pm

Locatie workshop:

maus gatsonidesweg 3, Haarlem

Deel deze workshop

Beschrijving

Ooit was Schoteroog een oude gemeentelijke stortplaats. Na sluiting in 1998 heeft Afvalzorg de locatie gesaneerd, veilig afgewerkt en heringericht tot een prachtig gebied waar je heerlijk kunt vertoeven. Bovendien wordt het stortgas van deze voormalige stortlocatie gereinigd en opgewaardeerd naar schoon gas van aardgaskwaliteit.

 In dit gebied is de haven van de Haarlemsche Jachtclub gelegen aan de Mooie Nel te vinden. Daar hebben we een fraai uitzicht over de Spaarne en de stad.
De jachthaven heeft een grote botenloods voor het stallen op wal. Verder zijn er een helling met hellingkar, een kraan voor het strijken van masten en het hijsen van kleine boten aanwezig, evenals een trailerhelling en een jollenhelling.

Deze omgeving is uitermate geschikt om op inspirerende wijze een ochtend met pen, potlood, verf of andere materialen in de weer te gaan. Zowel op het terrein van de jachthaven, het wandelgebied schoteroog en de botenloods zijn er voldoende inspirerende plekjes je vinden om te tekenen. Bij slechtweer kan er in de botenloods of het restaurant van de jachtvereniging getekend worden.

De maatregelen rondom Covid 19 kunnen gehandhaafd worden. Er is genoeg ruimte om voldoende afstand te houden.

De les wordt gegeven door Annette Vorderhake

Inschrijven:

Workshop

27-05-2021
15 plaatsen beschikbaar
Aantal plaatsen
Prijs per workshop: 60.00
Aantal inschrijvingen: Totaal: