Hof van Eden

Totaal aantal plaatsen: 0 (0 plaatsen beschikbaar)
NOTEER IN JE KALENDER >

Datum en tijd:

mei 1, 2021 3:15 pm - 4:45 pm

Locatie workshop:

Hof van Eden,Muiderslotweg 230,Haarlem,Noord Holland,2026AW,Nederland

Deel deze workshop

Beschrijving

Na de meivakantie starten we in het Hof van Eden met een Pop Up Atelier. Bij veel kinderen leeft het besef van vervuiling op straat, plastic afval, de plastic soep, zorg voor de natuur. Het aanbod in dit Pop-Up Atelier speelt in op hergebruik van (afval) materialen, duurzaamheid, recycling, en maakt bewust van de eigen leefomgeving.

In dit Atelier gaan we aan de slag met het thema Hout en bouwen we een miniatuur Boomhut. Er ruimte voor een eigen onderzoek, vragen en ideeën. Je kunt er materiaal onderzoeken door te voelen, kijken en ermee experimenteren. Zoek de beste vorm voor jouw idee. Je maakt tekeningen, bedenkt, bouwt en ontdekt steeds nieuwe mogelijkheden.

6estÇa is gestart in 2008. Het doel is om de creativiteit te bevorderen in de breedste zin van het woord. Een van de activiteiten is het geven technische lessen voor het basis en speciaal onderwijs en bso. De lessen zijn op basis van onderzoeken leren. Het ontwerp is vrij het gaat om het onderzoek en het plezier van het maken. Met relatief eenvoudige materialen worden leerlingen uitgedaagd om hun eigen ideeën vorm te verwezenlijken . De lessen worden gegeven door 1e graad bevoegd docent en beeldenkunstenaar Annette Vorderhake. Docent Annette Vorderhake heeft gestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten Amsterdam en Wackers Academie. 6estÇa is een klein bedrijf gespecialiseerd in aanvullend onderwijs voor jongeren en volwassenen. 6estÇa Slimme oplossingen voor creatief onderwijs.

Start mei 2021

Hof van Eden Muiderslotweg 230, 2026 AW Haarlem

Workshop afgerond