Projecten in de regio

Na de meivakantie starten we in het Hof van Eden met een Pop Up Atelier. Bij veel kinderen leeft het besef van vervuiling op straat, plastic afval, de plastic soep, zorg voor de natuur. Het aanbod in dit Pop-Up Atelier speelt in op hergebruik van (afval) materialen, duurzaamheid, recycling, en maakt bewust van de eigen leefomgeving.

In dit Atelier gaan we aan de slag met het thema Hout  en bouwen we een miniatuur Boomhut. In het Atelier is er ruimte voor een eigen onderzoek, vragen en ideeën. Je kunt er materiaal onderzoeken door te voelen, kijken en ermee experimenteren. Je zoekt de beste vorm voor jouw idee. Je maakt tekeningen, bedenkt, bouwt en ontdekt steeds nieuwe mogelijkheden. 

 

Klusatelier

Meerwijk is een wijk in Haarlem stadsdeel Schalkwijk. 6estÇa neemt hieraan deel om elk kind in Meerwijk, ongeacht de nationaliteit of culturele verschillen, toegang te geven heeft tot kunst- en cultuuractiviteiten. Kinderen ontwikkelen ze zich daarbinnen tot cultuurmaker. Op artistiek vlak, door te experimenteren en om te gaan met verschillende materialen. Activiteiten vinden plaats in het WereldHuis 

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR CREATIEF ONDERWIJS

6estça staat voor het bevorderen van creativiteit bij jongeren & volwassenen. 6estça  doet dit door opdrachten te geven waarbij we de creativiteit van de leerlingen prikkelen en uitdagen om oplossingsgericht te denken.